Glasovima 13 prisutnih delegata za predsjednika Udruženja klubova FSCG – Sjever izabran je Vojislav Došljak koji će ovu funkciju obavljati u mandatnom periodu 2021-2025. Drugi kandidat u izbornoj trci za predsjednika Udruženja klubova FSCG – Sjever Marko Lalević dobio je glasove 9 prisutnih delegata, dok je jedan delegat bio uzdržan.

Danas izabrani predsjednik Udruženja klubova FSCG – Sjever Vojislav Došljak zahvalio se na ukazanoj podršci i istakao da će Udruženje u narednom periodu, uz pomoć Fudbalskog saveza, nastaviti da razvija fudbal i fudbalsku infrastrukutru na sjeveru Crne Gore.

- Prije svega želim da se zahvalim na podršci koju ste mi danas ukazali i vašim glasovima povjerili novi mandat na mjestu predsjednika Udruženja klubova FSCG – Sjever. Fudbal je na sjeveru Crne Gore uvijek bio važan segment života, dok su fudbalski radnici uvijek bili posvećeni radu sa svim kategorijama naših fudbalera i fudbalerki. Udruženje klubova je uvijek bio servis svim fudbalerima, fudbalerkama, trenerima, službenim licima i fudbalskim radnicima i sa tom praksom ćemo nastaviti i u daljem radu. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama, uz maksimalnu posvećenost svih nas, u narednom periodu značajno unaprijediti fudbalski ambijent na sjeveru naše zemlje, stvoriti optimalne uslove za odvijanje trenažnog procesa i odigravanje utakmica, odnosno učiniti da se novi fudbalski talenti razvijaju na pravi način u klubovima koji čine naše Udruženje. Siguran sam da će Udruženje imati punu podršku svih vas predstavnika klubova u nastojanjima da ostvarimo sve zacrtane planove i unaprijedimo fudbal na sjeveru Crne Gore, rekao je predsjednik Udruženja klubova FSCG – Sjever.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević čestitao je izbor Vojislavu Došljaku i naglasio da će FSCG u punoj mjeri pomoći ostvarenju svih zacrtanih ciljeva.

- Prije svega čestitam Vojislavu Došljaku na izboru za predsjednika Udruženja klubova FSCG – Sjever i želim mu uspješan rad u predstojećem mandatu. Fudbalski savez je uvijek pružao podršku klubovima na sjeveru, nekadašnjoj Sjevernoj fudbalskoj regiji  odnosno današnjem Udruženju klubova FSCG – Sjever i nastaviće sa tom praksom i u narednom periodu. U nastojanju da na sjeveru Crne Gore stvorimo što više kvalitetnih mladih igrača, u saradnji sa lokalnim samoupravma, nastavićemo da unaprijeđujemo fudbalsku infrastrukturu i pružamo mogućnost za edukaciju stručnih kadrova. Uvjeren sam da ćemo na taj način pružiti najbolju moguću podršku Udruženju klubova i da ćemo svi zajedno biti ponosni na ostvarene rezultate, rekao je predsjednik Savićević.

Delegati Skupštine su većinom glasova podržali predlog za podršku kandidaturi Dejana Savićevića za predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore.